Komandiniai mokymai

EMOCINIS DIZAINAS

Unikalūs kūrybiniai – patyriminiai, meno terapijos ir improvizacijos metodų elementai apjungti į išskirtinį mokymo formatą. Mokymuose visi smagiai įtraukiami į procesus, skatinančius atsiriboti nuo racionalaus žinojimo bei tradicinės elgsenos bei atsiduoti spalvingam kūrybiniam patyrimui. Tai padeda efektyviau organizuoti ir stipriau aktyvuoti komandinius resursus, išryškinti pasąmoningą žinutę apie save, pamatyti naujus sprendimus įprastose situacijose bei gauti įkvėpimo komandos laukiantiems darbams.

 

JAPONIŠKOS ARBATOS CEREMONIJA 

茶道 (Chádào) – tai viena ilgiausia išsilaikiusių Japonijos tradicinio meno sritis ir didelės pagarbos aplinkai, vienas kitam bei sau laikas. Mokymai remti rytų kultūros tradicijomis, istorija, papročiais ir religija. Mokymų metu atsitrauksite nuo įtemptos rutinos, streso ir pervargimo – šį laiką skirsite savęs valdymui, susitvardymui ugdyti,  atgauti dvasines bei fizines jėgas.

 

IŠLIKIMAS

Elgesio strategijų ir bendravimo įgūdžių patikrinimo žaidimas. Žaidimas skirtas suvokti, kaip mes elgiamės bendraudami, priimdami sprendimus, darydami arba nedarydami įtaką grupei. Tai tikras išlikimas, kuomet esi atsakingas ne tik už save, bet ir savo komandą. Kokį sprendimą priimti? Kaip tavo asmeninis įsitraukimas ar nusišalinimas paveiks tolimesnius įvykius? Kaip daryti ar nedaryti įtaką grupei? Ir kokios to pasekmės?

Reda Bendoraitytė

Verslo trenerė, vadovaujanti partnerė
Phone: +370 682 56227